2-gangen menu aan 29€ en 3-gangen menu aan 36€

VOORGERECHTEN

Knolselder
op Libanese wijze
of
Romige polenta
met boschampignons
of
Vissoep (+3€)
met vis v/d dag, mosselen en scheermessen
of
Mergpijp met zuurdesemtoast
of
Kroket van boerenkool en spek (+2€)
met sla en tierentyn mosterd
of
Huisgemaakte everzwijnpaté (+3€)
met sla, zuurdesemtoast en ajuinconfituur
of
Buikspek (+4€)
met pompoen
of
Coquille (+6€)
met schorseneer en vanille

HOOFDGERECHTEN

Gepofte wortel
met linzen, feta, yoghurt en koriandercoulis
of
Gebakken gnocchi
met pompoen, salie en gerijpte geitenkaas
of
Rundswang op luikse wijze (+2€)
met puree van pastinaak
of
Onglet (+4€)
met witloofsla, frietjes en rode wijnsaus
of
Kabeljauw (+3€)
met preistoemp en witte wijnsaus
of
Quenelle van snoekbaars
met crème van bloemkool, bisquesaus, garnaal en pilav-rijst
of
Fazant Brabançonne (+9€)
met witloof, spruitjes en pommes dauphines
of
Pladijs in 't groen (+8€)
met natuuraardappelen

TAPAS

oesters fine de claire
€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
of
Blini's met haringkaviaar en zure room
14€ voor 6 stuks
of
Vegetarische Loempia
9€ voor 6 stuks
of
Goujonettes met tartaarsaus
11€

DESSERTEN

Dame Blanche
of
Tompoes
of
Tiramisu
of
Flan caramel
of
Coupe colonel (+2€)
Huisgemaakte limoensorbet met een shot vodka

Enkel hoofdgerecht: 24€ + supplement
Ook een kinderkaart beschikbaar

Join us for lunch or dinner
Or just pop by for a drink or bite at the bar.
LUNCH Ma tot Vr: 12u - 14u (Woensdag gesloten)
DINER Ma tot Vr: 18u - 21u30 (Woensdag gesloten)