2-gangen menu aan 33€ en 3-gangen menu aan 39€

VOORGERECHTEN

Salade met Golden gel
met gekarameliseerde peer en walnoot
of
Witloofsoep
met gerookte zalm
of
Garnaalkroket
met sla'tje
of
Mergpijp met zuurdesemtoast
of
Scheermessen(+3€)
met gebrande kruiden
of
Kroket van parelhoen, trompette de la morte en crabbelaer
met veenbes en gebakken witloof
of
Carpaccio van hert (+4€)
met shii-take en walnoot
of
Foie gras(+10€)
met brioche, granny smith en calvados
of
Gerfrituurde softshell Krab (+6€) met korianderdressing

HOOFDGERECHTEN

Geroosterde bloemkool
met aardappelen, ei en espuma van pecorino
of
Champignons Bourguignon
met polenta
of
Zwarte pens
met crème van pastinaak, pommes dauphine en espume van cider
of
Onglet à l'échalotte(+6€)
met sla en frietjes
of
Brandade de morue
met kruidencoulis
of
Stoofpotje van everzwijn (+4€)
of
Fazant à la Brabançonne (+12€)
met witloof, spruiten en pommes dauphine
of
Zeewolf à l'armoricaine (+6€)
met rijst
of
Zeetong 3/1 meunière (+15€)
met sla en frietjes

TAPAS

Spicy koreaanse kippenvleugels
14€ voor 6 stuks
of
Gerookte haaibuikjes
16€
of
Oesters
4€ stuk of 21€ voor 6
of
Auberginedip 14€
met kroepoek en komkommer
of
Blini's met haringkaviaar en zure room
14€ voor 6 stuks
of
Vegetarische Loempia
10€ voor 6 stuks
of
Kroketjes van ossenstaart
13€

DESSERTEN

Dame Blanche
of
Tarte taitn van peer
of
Millefeuille van citroen
of
Tiramisu
of
Chocolademousse
of
Coupe colonel (+3€)
Huisgemaakte limoensorbet met een shot vodka

Enkel hoofdgerecht: 24€ + supplement
Ook een kinderkaart beschikbaar

Join us for lunch or dinner
Or just pop by for a drink or bite at the bar.
LUNCH Ma tot Vr: 12u - 14u
DINER Ma tot Vr: 18u - 21u30