2-gangen menu aan 33€ en 3-gangen menu aan 39€

VOORGERECHTEN

Hangop
met gepekelde groenten en verveine
of
Romige polenta met geitenkaas (+2€)
met geroosterde groenten en kruidenolie
of
Snert (+3€)
erwtsoep met rookworst, spek en lardo
of
Mergpijp met zuurdesemtoast
of
Kroket van varkenskop (+3€)
met sla en gribiche saus
of
Huisgemaakte Uuflakke(+3€)
met sla, zuurdesemtoast en Tierentyn pickles
of
Hespmousse
met zuurdesemtoast en bloemkool
of
Pomme 'Kiev' (+6€)
aardappel met zure room en haringkaviaar

HOOFDGERECHTEN

Vegetarische curry
met zoete aardappel, paksoi, linzen, rijst en raîta
of
Crosnes (+2€)
met champignons, gepocheerd ei en espuma van Fourme d'Ambert
of
Breydelhammetje
met wortelstoemp en mosterdsaus
of
Onglet met gebakken champignons (+5€)
met frietjes
of
gebakken vis v/d dag meunière (+6€)
met sla en frietjes
of
mosselen a la charentaise
met frietjes
of
Skrei op scandinavische wijze(+8€)
met linzen, dilleboter, krielaardappelen, biet en lichte mosterdsaus
of
Piepkuiken 'en crapaudine' (+9€)
met dragonsaus en aardappeltaartje

TAPAS

Spicy koreaanse kippenvleugels
14€ voor 6 stuks
of
Padronpepers
8€
of
Oesters fine de claire
€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
of
Blini's met haringkaviaar en zure room
14€ voor 6 stuks
of
Vegetarische Loempia
9€ voor 6 stuks
of
Goujonettes met tartaarsaus
11€

DESSERTEN

Dame Blanche
of
Tompoes
of
Tiramisu
of
Flan caramel
of
Coupe colonel (+2€)
Huisgemaakte limoensorbet met een shot vodka

Enkel hoofdgerecht: 24€ + supplement
Ook een kinderkaart beschikbaar

Join us for lunch or dinner
Or just pop by for a drink or bite at the bar.
LUNCH Ma tot Vr: 12u - 14u (Woensdag gesloten)
DINER Ma tot Vr: 18u - 21u30 (Woensdag gesloten)